Prodat Venkovská usedlost, Novi Sad, Vojvodina, Srbsko, S. Dimitrijevica

Prodat - Cod. 31743

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 0

Dům v Sajkas, 20 minut od Novi Sad. Velikost pozemku je 15 akrů a 112 m2 (o něco více než 1600 m2). V přední části domu 130 m2, velká fontána s mostem a na ostrov, který je zasazen třešeň, Saleta se Izidane grilem, který je o velikosti 140x70 cm, místo pro bazén, fontány a začít základy a zdi z jiného domu o velikosti 12x7 m ( provedeno prvním panelu, takže jej lze použít i pro jiné účely, nové základy a zdi jsou postaveny na místě, kde již byly objekty, takže návrh na majetku se nemění a nevyžaduje změnu objektu plánu). Ve druhé části pozemku je velká sad a zahrada. Šířka pozemku je 17 m, a tam je samostatný vchod pro auto. V přední části domu vysázeny lípy, které tvoří krásný odstín. Stěny jsou velmi silné, takže není potřeba klimatizace. Na nádvoří je plná zeleně, klidu a pohody. Mnoho květin, ovoce (lískových ořechů, meruňky, kdoule, maliny, ostružiny, třešně, bezinky, hrozny), vůně ovoce a šumění vody ...
Dům se skládá ze 3 velmi velké ložnice, 1 menší pokoj, kuchyň je zvláštní a nové, na míru, v koupelně je velká a ohřívač vody je umístěn v komoře, takže estetické nezáleží v koupelně. K dispozici jsou dva vchody, přední a zadní, do kuchyně. Polovina domu je starší budova, která je součástí tam, kde je jeden pokoj, jídelna, kuchyň, koupelna, předsíň a komora byla postavena nová a vše je pod jednou střechou. V kuchyni je plně nové.
Tato nemovitost je registrována, ve vlastnictví 1/1, vodu, telefon, internet, IPTV. Tyto náklady jsou velmi nízké, protože tam jsou náklady na to, jak v bytech a dobrá tepelná izolace a to z důvodu silné zdi. 3, 4 minuty chůze od hlavní ulice a autobusy. 6 minut chůze do školky, školy, pošta, 3 lékárny, 4 supermarkety (Idea, Percy x3, TSV, cocktail x2), několik menších obchodů, butiků, 2 řezníci, čtyři pekaři, 4 kadeřnictví, restaurace, bary. , , vše je velmi blízko. Ulice byly očištěny, s krásným pouličního osvětlení, chodníky a nové lavičky a dvě nové hřiště pro děti. Výstavba obchodního centra, plán a aquaparku.
Cena se může měnit v závislosti na tom, zda je dům prodán spolu se všemi věcmi, nebo ne. Většina věcí není starší než tři roky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB