Prodat Dvoupokojový, Backa Topola, Vojvodina, Srbsko, Nikole Tesle 4/3, Krivaja, Backa Topola, Vojvodina, Serbia

Prodat - Cod. 42538

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 59 m²
  • Pocet pokoju: 2.5
  • Podlazí: 3

Prostorný byt v malebném prostředí, který přichází se srbským bydlištěm

Pokud jste milovníky přírody a užíváte si poklidného života v malebné vesničce, pak je to určitě pro vás. Zde si můžete užít luxus bydlení mezi přírodou a pohodlí moderního života. Jezero, les, obchod, pošta, škola a autobusové nádraží jsou vzdáleny pár minut chůze. A nejbližší město je jen 10 km daleko, které má větší jezero. Známé turistické město Subotica je vzdáleno 30 minut jízdy. Druhé největší město Novi Sad je vzdálené pouhých 60 km.

Nemovitost je ve vlastnictví. Můžete snadno získat povolení k pobytu v Srbsku za vlastnictví nemovitosti a můžete s sebou vzít svou rodinu. Srbsko je kandidátskou zemí EU a očekává se, že vstoupí do Unie do roku 2025, takže se tímto krokem můžete stát rezidentem EU. Je možné zajistit asistenci při žádosti o pobyt.

Byt má dvě ložnice, předsíň, kuchyň a koupelnu. Každý prostor v bytě má dostatečné osvětlení. Plocha koberce je 59m². Dvě ložnice, kuchyně a koupelna jsou prostorné. A u vchodu je šatna. Kuchyň je vybavena integrovanými skříňkami, sporákem, troubou atd. A je zde spíž a balkon. Interiér byl nedávno vymalován. K dispozici je také sklep. Cena je 28 000 EUR včetně nábytku a spotřebičů a je připraven k nastěhování.

Srbsko je bezpečná země, která si váží osobní a finanční svobody. Také Srbové jsou docela milí a přátelští.

Srbsko je skutečnou příhraniční investiční destinací a má velký investiční potenciál. Existuje spousta levné anglicky mluvící pracovní síly. Vláda také poskytuje různé dotace zahraničním investorům.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB