Prodat Podnikání, Šabac, Šabac, Srbsko, Svileuva

Prodat - Cod. 43321

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: Prizemlje

Exkluzivní nabídka! Prodám stavební komplex ve městě Svileuva, postavený v základní funkci etno-vesnice, o rozloze 3 ha, jen 3 km od Koceljeva a hlavní silnice Valjevo-Šabac. Vedle areálu ve vzdálenosti 200 metrů prochází asfaltová silnice L-1, která představuje příčné dopravní spojení mezi dálnicí Valjevo-Šabac a dálnicí Ub-Šabac, na kterou je přímo napojena příjezdovou komunikací. ve vlastnictví veřejného osvětlení, s Ozdobnou řadou stálezelených dřevin po obou stranách. Vzdálenost komplexu od Bělehradu je přibližně 70 km, od Nového Sadu 100 km a od Valjeva a Šabacu po 30 km. Geografická poloha areálu je v místě, které je považováno za klimatické lázně díky vysokému ročnímu počtu hodin slunečního svitu, setkání různých klimatických proudů, mírnému a příjemnému klimatu a vysokému obsahu ozonu v ovzduší. Na atraktivitě samotnému místu dále přidává blízkost řeky Tamnavy.

Komplex představuje unikátní prostorový celek, sestávající z centrálně umístěné hlavní budovy, čtyř samostatných, prostorově rozmístěných obytných budov a samostatné budovy sloužící k sušení, pečení masa a chleba a přípravě jídel tradičními srbskými způsoby. V hlavní budově je další velký apartmán, centrální hala, sociální zařízení, velká krytá letní terasa, kuchyň, prostor pro chladírny, sklady a kotelna. Každý z apartmánových domů má prostornou koupelnu a krytou letní terasu. Celková plocha zastavěných objektů je cca 300m2. Všechny budovy jsou vybaveny infrastrukturou a propojeny vnitřními komunikačními trasami, vybudovanými v kombinaci přírodního kamene a betonu. Touto kombinací vznikla kašna, centrální kašna a centrální letní plošina ve stínu dvousetletých lip. Zvláštní atrakcí je kopaná studna, která se vyznačuje vodou mimořádné kvality a velké kapacity.

Současný stav stavebních úprav objektů pro rodinnou a organizovanou skupinovou turistiku dle osobních přání a představ potenciálního kupce umožňuje snadné přizpůsobení areálu jeho hlavnímu účelu nebo jeho přeměnu na:

Sportovní a volnočasový kemp s výstavbou sportovních a rekreačních zařízení (bazény, sportoviště)
Víceúčelové tábory (školy v přírodě, vzdělávací tábory, pořádání rodinných a skupinových oslav, pořádání seminářů a kongresové turistiky, lovecká turistika)
středisko pro ubytování, péči a pomoc seniorům atd.

I s přihlédnutím k dostupné rozloze pozemku je zde pro milovníky přírody a jezdeckého sportu možnost přebudování objektu na samostatný ranč s jízdárnou, jízdárnou a podobně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB