Prodat Panský velkostatek, Krupanj, Šabac, Srbsko, Banjevac bb, 15314 Krupanj

Prodat - Cod. 31181

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 2500 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Etno domácnost Banjevac je venkovský idyla pro zábavu a podnikání, který se nachází v západním Srbsku v blízkosti řeky Drina, v asi 500 metrů nad mořem, má vynikající proudění čerstvého horského vzduchu, velmi vhodný růže větry, velmi příznivými klimatickými podmínkami a charakteristikách vzdušných lázní ,
  
# Nejlepší možností je, aby přišli a podívejte se na osobu. , ,
  
Etno domácnost Banjevac uspořádal obytné a užitné plochy a 225m², půda (půda) plocha 2.500m² a 1/1 je v soukromém vlastnictví ve jménu Ljubica Vazmić.

Etno domácnost Banjevac má přístup ke zpevněné silnice, má elektřinu a pouliční osvětlení, vlastní zdroje a zásuvka pro vodu, vlastní odpadní vody, topení na tuhé palivo (dřevo), možnosti pro připojení obou stran na telefon, internet a kabelovou TV.

V rámci domácnosti Ethno Banjevac jsou: švestka sad, zahrada pro pěstování zdravé jídlo a jabloní, hrušek, třešní, vlašské ořechy, lískové ořechy, hrozny, ostružiny a jahody.

# Máte-li zájem, můžeme nabídnout a destilační zařízení všech druhů ovocných destilátů - Kazan objemu 80l a 3 vany celkový objem 4000L.

Etno domácnost Banjevac je 3,5 kilometrů od Krupanj a asi 130 km od Bělehradu. V Krupanj jsou: 2 Church Zdravotnické středisko, kulturní středisko, mateřská škola, základní a střední školy, 3 banky, pošta, autobusové nádraží, zelené trhu, policejní stanice, hotel, letní plavecký bazén, sportovní hala, sportovní vyžití pro malé i velké sportovní , tenisové kurty, 4 horské potoky, 20 mosty, chodníky léto, parky a běžecké tratě, řada obchodů a kávy, atd možné služby.

V blízkosti se nacházejí četné kulturní, historické a turistické zajímavosti, kostely a kláštery - Sokograd, Sokol hory, Rožanj, Mačkov kámen, Dobri Potok Klášter Tronoša, Tršić, řeka Drina, atd

Etno domácnost Banjevac má výborné podmínky pro odpočinek a relaxaci, stejně jako jednání s různými hospodářskými a turistické aktivity.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB