Prodat Domek, Trupale, Nis, Srbsko, Nisavska

Prodat - Cod. 40232

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 264 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Krásný luxusní dům se 2 podlažími a 264 m2 na pozemku o výměře 10 árů na 1 000 m² v Trupale / Niš / Srbsko na prodej.


Všechny dokumenty k dispozici, registrované v katastru nemovitostí a právní, novostavba, plně modernizovaná v roce 2018, napojení na městskou zásobování vodou a elektřinou, garáž, parkoviště, internet, kabelová televize.


Dvoupatrový dům (rodinný dům) v Trupale, obec Crveni Krst, město Niš, 8 km od centra města.

Všechny dokumenty k dispozici, registrované v katastru nemovitostí a legalizovány.

264 m2 ve dvou patrech s vlastním majetkem (10 árů / 1 000 m²). Dům je postaven a vybaven nejmodernějšími prostředky a kvalitativními materiály. Přízemí je kompletně vyvinuté a připravené k nastěhování. Horní patro je částečně rozšířeno, zbývající místnosti lze dokončit s malým úsilím.

Přízemí: Všechny pokoje v přízemí jsou přístupné individuálně z předsíně přes předsíň. Obývací pokoj s jídelním koutem, moderní plně vybavená kuchyň, moderní koupelna. Další místnost (v současné době využívaná jako kancelář) je přístupná z kuchyně nebo na terase, následuje technická místnost. Z přízemí je také přístup na dva balkony. Všechny pokoje jsou vyzdobeny vkusnými štukovými ornamenty. K pokrytí podlah a stěn byly použity prvotřídní italské keramiky a žula. V obývacím pokoji je položen laminát z Německa (14 mm).

Horní patro: Do vnitřního patra se dostanete z vnitřních schodů z chodby. Hala, tři ložnice, další velmi velký pokoj (56 m2), koupelna, tři balkony. Jedna z ložnic je již připravena k nastěhování.

Garáž: Prostorná garáž (30 m2) s roletou a dálkovým ovládáním má přímý přístup do přízemí.

Technické vybavení: Elektrické systémy jsou zcela nové (2018) a jsou nainstalovány třívodičové. Vodovodní potrubí je také zcela obnoveno (2018). Rovněž kompletně modernizované podlahové topení (2018) je v současné době provozováno s elektřinou a je instalováno s radiátory ve všech místnostech a částečně jako podlahové vytápění; ohřev pelet, dřeva nebo uhlí lze rychle přeměnit, je k dispozici komín. Všechny dveře jsou vyrobeny na zakázku z vysoce kvalitního dřeva a natřeny slonovinou. Dům je napojen na městskou vodovodní a elektrickou síť. Odpadní voda je odváděna přes plně moderní cihlový septik. Moderní fasádní izolace (10 cm polystyrenu). Nejmodernější plastová okna a dveře poskytují další velmi dobrou izolaci.

Parcela: Na pozemku o ploše 1000 m² je mnoho okrasných stromů (ibišek, palmy) a ovocných stromů (višně, meruňky, hrušky, ořechy, hrozny) a spousta bobulí.

Na prodej z důvodu stěhování do Německa

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB