Prodat Domek, Melenci Spa Rusanda, Banat, Srbsko, Lukicevo, Ive Lole Ribara 6

Prodat - Cod. 43543

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 200

Na prodej novější rodinný dům o rozloze cca 200 m2, v moderní a sousední obci Lukićevo u Zrenjaninu s pozemkem cca 4 ary.

Dům byl postaven v 80. letech minulého století bez stavebních úspor. Dům má 5 pokojů, dvě koupelny (jedna je v rekonstrukci) a kuchyni plus dva balkony a jednu terasu. Telefonní linka s internetem a ústřední plynové topení s radiátory, satelitní televize. Na chodbách jsou položeny dubové parkety, v pokojích lamináty. Plastová okna, žaluzie a dveře. Část domu je vyzděna z bloků "Toza Marković Kikinda" a část z "švábských cihel" (velkoformátová cihla). Betonové sloupy kolem celého domu, výztuž 12mm. Tepelná, zvuková a vodotěsná je skvěle provedená. V rámci domácnosti je možnost více bytových jednotek se stejným vchodem, případně venkovním, chcete-li.

Osada je vyvýšená vůči okolí a vodovodní kanály jsou v provozu, kanalizace v obci bude instalována velmi brzy, smlouvy jsou podepsány. Mateřská, mateřská a moderní základní škola v osadě, střední a vyšší odborné školy ve městě. Obchody, lékárna, pošta a tržnice v osadě. Linková doprava do města několikrát ve dne i v noci. Okolí je naprosto klidné a bezpečné, děti si hrají na ulici a chodí samy a/nebo ve skupinách z domova do školy a zpět. Obcí neprochází silnice, pouze úmyslní cestovatelé, bezpečnost obce je na záviděníhodné úrovni a domy jsou většinou krásné a moderní (mnoho obyvatel žije a pracuje v zahraničí). Na stadionu v obci se nachází velký park, hřiště, venkovní tělocvična a hřiště na plážový volejbal, hřiště na fotbal, basketbal, házenou a tenis a sousední město Zrenjanin je městem sportu. Blízkost města, různých kulturních památek a turistických míst a akcí, v téměř stejné vzdálenosti od Nového Sadu a Bělehradu, vám umožňuje žít přesně tak, jak chcete - pokud máte rádi klid na venkově - určitě ho můžete mít tady, a pokud chcete dynamiku městského davu, je to jen kousek. pár kilometrů od vás...

Příležitosti a možnosti pro růst a rozvoj vaší budoucí domácnosti jsou zde doslova neomezené – od pronájmu obytné plochy v domě (pro pracovníky čínských i tuzemských firem) až po zemědělskou výrobu na pozemku (je dostatečně velký pro minimálně dva průměrné skleníky)...

Naši domácnost prodáváme z důvodu, že jsme všichni již delší dobu v zahraničí a není to pro nás urgentní prodej, ale je zde i možnost dohody na ceně. Přáli bychom si, aby si tento dům koupili ti, kteří zde budou bydlet opravdu rádi a alespoň částečně se jim podařilo, ne-li stejně - užít si život zde stejně jako my.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB