Prodat Domek, Izbiste, Vrsac, Srbsko, Zarka Zrenjanina 77, 26343 Izbiste

Prodat - Cod. 38502

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

umístění

Nejbližší hlavní město je Vršac, vzdálené 14 km. Do Bělehradu (s letištním spojením za 2 hodiny do Německa přes AirSerbia například) je asi 90 km, před městem Pancevo, asi 50 km daleko. Ve Vrsaci dostanete vše, co potřebujete k životu. Pokud nechcete dělat bez infrastruktury, zde najdete vše, co vaše srdce touží - typicky město. Mnoho zemědělců a obchodníků zde prodává své potraviny a zboží denně na trzích av obchodech každý den / týden. Kdo chce supermarket a / nebo obchody jakéhokoli druhu, najde ho i zde. Město Vršac se nachází mírně nad vytrvalými Karpaty, s krásnými horami na pozadí. Sportovní aktivity, jako je turistika, jízda na horském kole, jogging, paragliding, motokros, nordic walking, čtyřkolky a cyklistické výlety jsou již populárními volnočasovými aktivitami pro obyvatele i turisty. Pokud se chcete dozvědět více, informujte se o společnosti GoogleEarth a Wiki.

smíšený
Počasí: od března / dubna teploty stoupají na více než 20 stupňů, v létě asi na 45 stupňů teplé, pozdní léto drží až do konce září až 30 stupňů, od konce října je již mráz. Zimy jsou zde střídavě mírné (leden v tričku) nebo tvrdé až -20 stupňů a hodně sněhu.
Tato nabídka je ideální pro 1-3 rodiny s dětmi. Můžete soběstačný soběstačný a mít svůj absolutní klid - ale můžete také využít výhod spojení s existující infrastrukturou, abyste našli, pokud chcete a potřebujete. To zahrnuje lékařskou péči, věci známého každodenního života atd. ... nabídka zahrnuje vše o.g. Popsáno: dům, pozemek, Möbilar, dílna, zahrada atd. Viz fotografie ... Máte-li zájem o dotazy ke mně prostřednictvím PN, Skype, Whatsapp, e-mailu, volání, atd. v období od poloviny dubna do konce října 2019.
K dispozici je internet a TV. Zájemci se mohou kdykoliv obrátit na Skype, Viber a Whatsapp. Na požádání je k dispozici více fotografií.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB