Prodat Domek, Bukovac, Novi Sad, Srbsko, 22. Avgusta 92

Prodat - Cod. 42786

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 230 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Prostorný rodinný dům v Bukovaci, asi 15 minut jízdy od Novi Sad, v Srbsku. Třípatrový dvojdům, postavený kolem roku 2001, nabízí nerušený výhled přes střechy a pole do národního parku Fruska Gora. Bukovac je přírodní předměstí Nového Sadu s obchody, základní školou, mateřskou školou a zdravotním střediskem. Veřejný autobus staví jen 5 minut odtud.

Dům má rozlohu cca 230m2 a nemovitost cca 350m2.

Schodiště, vstupní prostor a první patro byly renovovány s krásnou dlažbou ve vzhledu dřeva. Místnost v přízemí je využívána jako sklep a technická místnost. V prvním patře je obývací pokoj s kuchyní, koupelna s vanou a ložnice, dále panoramatický balkon a vstup na terasu. Z balkonu nebo obývacího pokoje v prvním patře si můžete vychutnat nádherný západ slunce nad Vojvodinou. Kuchyň v prvním patře je plně vybavena lednicí, plynovou troubou a varnou deskou a novou myčkou a je zahrnuta v ceně domu. K dispozici je kabelová televize a H-DSL/telefon.

V horním patře je položeno lamino a má 3,5 pokoje a malý balkon. Prostor pod střechou byl zpřístupněn moderní galerií a vybaven kvalitními střešními okny Velux.

V zimě je vytápěn plynovým ústředním topením, ve druhém patře jsou také kachlová kamna, která vytápí celé patro.

Z kryté terasy s výhledem na soukromou zahradu s ovocnými stromy a malou zeleninovou zahrádkou si můžete užívat dny s rodinou a přáteli. K dispozici je také kamenný gril.

Před objektem je soukromé parkoviště pro dvě auta. Termín nastěhování je na domluvě.

Dům a pozemek jsou legalizovány a všechny dokumenty jsou u našeho právníka v Srbsku. Dům je možné navštívit kdykoliv.

https://belgrad.diplo.de/rs-de/service/

Cizinec, který je (ne) výdělečně činný v Republice Srbsko, může (...) nabýt vlastnická práva ke kondominiím a obytným budovám jako občan Republiky Srbsko.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB