Prodat Domek, Beograd, Belgrade, Srbsko, Ralja_avala

Prodat - Cod. 26497

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 4

Velmi pěkný dům uklizený registrovaná, vlastnictví 1/1, v přirozeném prostředí, bez výfukových plynů a hluku města a kde jste jen 40 minut městskou hromadnou dopravou, autobusové nádraží v Bělehradě.
Dům má tepelně izolační fasády a je zcela dokončen, 150 m², na třech úrovních s možností úpravy bytu a čtvrtý (podkroví). Plynové ústřední topení, celkem klimatizace, městský vodovod, kabelová televize, třífázový elektřina, telefon, internet, aby tento dům funkční na nejlepší a nejjednodušší podobě. Kromě dvou koupelen, dvě kuchyně, sedm ložnic, dílna, sklep, komora, možnost topení dřevem -kaljava sporákem, dva balkony, verandy, terasy, s kultivované zahrady, kamenná kašna v zahradě, krásný výhled, internet, kolem třiceti ovocné stromy (jablka, hrušky, švestky, třešně, višně, vlašské ořechy, hrozny), tento dům dává více možností. Zde si můžete zapojit i venkovské turistiky, a přesto není daleko od Bělehradu.
Vedle domu, která je zapsána na pozemku cca 10 akrů se nachází garáž 30 m² a přístavba 40m². Asfalt do domu v centru a zdravotní středisko, obchody, základní škola, školka, městská a příměstská doprava, obcí, přispívání atd
Cena je 69.000 eur.
Výzva pro více informací a zeptat se vše, co vás zajímá.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB