Prodat Hotel, Lacarak, Sremska Mitrovica, Srbsko, Prvi novembar 162

Prodat - Cod. 33114

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 900 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Nový hotel otevřen na magistral silnici Bosně -. Bělehrad. Před 2 roky. Jako jediný hotel v 15km Umgebug, více než 800 metrů čtverečních stavební apartmány a pokoje, terasa, parkování na pozemku + venkovní parkoviště, recepce, kuchyně, posilovna, solárium. Restaurace pro 50 osob, místní a hotel tělocvična s více než 100 stálých členů, podnikání je součástí velkého pozemku s možností prodloužení. Luxusní vybavení, video dohled, přístup ke kódu RFID karty, bezdrátové sítě LAN, ústřední topení, Gate District. Stavební práce v Hintergebeude blíží ke svému konci (může být i domácí nebo firemní) .To se nachází v blízkosti autobusové zastávky, supermarket, čerpací stanice pohonných hmot, a od centra Sremska Mitrovica 3km .Möglich je koupě 100% nebo 50% majetku, nebo jen investovat v restauraci.
Je to na
nákresem 2000 metrů čtverečních. G Na pozemku se nachází 90% kompletní oblasti, které mohou být snadno přeměněny na soukromé zahradě v zadní části majetku v domě nebo v obývacím pokoji.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB