Prodat Hotel, Kopaonik, Kopaonik, Srbsko, Kopaonik

Prodat - Cod. 31245

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1400 m²
  • Pocet pokoju: 18
  • Podlazí: 5

Hotel pro prodej v Srbsku, Kopaonk

Hotel se nachází v centru střediska. Zbrusu nová budova učinit z roku 2014.

byty:
Vila má 18 plně vybavené, pohodlné a prostorné apartmány s výhledem na krásné panorama Kopaonik. Každý apartmán má velký obývací pokoj s pohovkou modulární, plně vybavený kuchyňský kout, ložnice s manželskou postelí a koupelna. Jsou vybaveny dvěma LCD televizory, bezplatné Wi-Fi a ústřední topení. Každý se může ubytovat 4-5 osob.
Lyžárna
Každý apartmán má svůj box na úschovu lyží. Výjezd skladování má přímý přístup do lyžařských drah.

Parkoviště
Soukromé parkoviště k dispozici.

Velmi výnosný obchod
Čistý zisk = 350.000eur

O Kopaonik:

Kopaonik je největší lyžařské středisko v Srbsku se výborně připravených sjezdovek, které nabízí neomezené radosti pro všechny kategorie lyžařů, od začátečníků až po ty vysoce kvalifikovaných. Kopaonik ski resort se skládá z asi 55 km sjezdovek pro alpské lyžování a 12 km tras pro běžecké (severské) lyžování. Pro ty, kteří mají rádi lyžování v noci jsme připravili zapálenou běh v samotném centru letoviska. Kromě toho, pro nejmenší lyžaře a všechny, kteří berou své první lyžařské kroky, připravili jsme pro zabezpečenou „lyžařská školka“ prostor s dopravníkovým pásem a kolotoč, který dělá učení základní lyžařské dovednosti jednodušší.

Všechny tratě jsou dobré spojení se systémem lanovek a vleků s kapacitou více než 32.000 lyžařů za hodinu. Systém se skládá z jednoho šesti sedačková lanovka, s kapacitou 3000 lyžařů za hodinu, 4 odnímatelnými vysokorychlostních čtyř monopostů (s celkovou kapacitou 10.000 lyžařů za hodinu), 3 pevných čtyři sedačky s nakládací dopravní pás ( celková kapacita asi 6200 lyžařů za hodinu, dva T-bar lyžařské vleky s kapacitou 2400 lyžařů za hodinu a typu osm talíři lyžařské vleky s kapacitou 6500 lyžařů za hodinu, stejně jako tří průchozích lyžařských vleků.

Další podrobnosti k dispozici na vyžádání, kontakt prodávající níže pro více informací. Mluvíme anglicky a srbský jazyk.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB