Prodat Dvoupokojový, Beograd, Belgrade, Srbsko, Skadarska 24

Prodat - Cod. 34310

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 48 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 4

Se dvěma ložnicemi o 48 m², ve velmi atraktivní lokalitě v nejkrásnější části Skadarlija, na pěší zóně, Skadarlija Skadarska Street poblíž kašny.

V původním udržovaném stavu, ve staré budově reklamace výstavbě, země, ústřední vytápění, výtah, domácí telefon, kabel, internet, kabelová TV, video ostrahu budovy a vchodu, místo pro kolo ve dvoře. Vzhledem k tomu, pokoj: obývací pokoj, kuchyň, koupelna, WC, terasa (prosklená) a menší místnosti.

V bytě je velká střešní terasa s krásným výhledem na Skadarlija.

Atraktivní byt, apartmány, salonac není jako ostatní byty v domě, v posledním patře, výška stropu standardní, ale s velkou výhodu-adaptability a patří půdní prostor, který je těsně nad touto bytu.

Garden orientované, extrémně tichý (velmi silné zdi zcela izolované od všech forem šumu), nový výtah, dvě koupelny, veškeré instalace velké, prázdné pro každé doporučení.

Vzhledem ke svým vlastnostem a umístění, v bytě je vynikající volbou pro bydlení, ke komerčním nebo pronájmu. V bytě je také velmi užitečný dvě sklepy v úhledné suterénu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB