Prodat Domek, Lazarevac, Belgrade, Srbsko, 13.sumadijske brigade

Prodat - Cod. 40022

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: prizemno

Na prodej rodinný dům v centru města Dudovica, majitel osobně, obec Bělehrad Lazarevac (10 km od Lazarevacu a 60 km od Bělehradu). Oba domy se nacházejí na ulici 13, Sumadijska Brigade Street, č. 11 a 13, s pozemkem 11,17 akrů.
Je to nejkrásnější pozemek v Dudovici (pozemek je ideálně rovinatý), se dvěma rodinnými domy na pozemku, jedním ze 100 m2 a druhým 40 m2, garáží 20 m2 a veškerým souvisejícím zařízením (letní zděná kuchyně s mokrým uzlem, přístřešky atd.).
Dům se nachází v klidné oblasti a je také vhodný pro obchod, protože na přední straně jednoho z domů byl kadeřnictví s mokrým uzlem.
Domy se nacházejí 50 metrů od dálnice Ibar a 9 km od Ljigu a nové dálnice Alexander Velká.
V domě je elektřina, voda, kanalizace, asfalt a naproti domu (méně než 10 metrů od domu) je zdravotní středisko, pošta, policejní stanice, mateřská škola, lékárna, základní škola, autobusové nádraží s místními autobusy linka 581 a místní autobusy. linky 150 a 180, ve kterých platí známka Bělehradského autobusu plus (50 metrů od domu na dálnici Ibar je autobusová zastávka meziměstských autobusů v obou směrech), obchody, legalizované a registrované.
Dálkové vytápění (radiátory) v domě je tuhé palivo - kotel je vyroben ze dřeva a uhlí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB