Prodat Venkovská usedlost, Sombor, Subotica, Srbsko, Doze Djerdja, Telecka

Prodat - Cod. 29795

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2900

Přímý prodej - bez prostředníků a bez provize! K prodeji krásný dům v Telecká mezi Sombor a Bačka Topola s velkým pozemkem 29 akrů. Dům je stará budova, zapsaná 1/1, okamžitě 200kvm povrch. • Vedení dům s dobovými detaily, vysokými stropy. To má koupelnu, 4 ložnice, kuchyň, krytá terasa (ganjak), používaný jako letní jídelna, dodatečné technické místnosti (přístřešky, podkroví, suterén). Kromě hlavní budovy ve stejném nádvoří je domek 50 metrů čtverečních, které mohou být použity jako bar. Mnoho vybetonován dvůr a velká zahrada. Dům je postaven v části poplatku, kus cihly. Má tři fáze elektřinu, kabelovou TV, telefonem, vodu ze zdroje venkova vodou, možnost topení a tuhé palivo (3 kachlová kamna) a elektrické energie (2 kamna). Dům se nachází v klidné dobře udržované a čisté obce, na hlavní ulici s asfaltovou silnici, v blízkosti základní školy a kostela. Mateřská škola a zdravotní středisko na 5 minut chůze, obchody v blízkosti, autobusová zastávka 7 minut chůze. Výborná klidné místo, nadnárodní, vícejazyčné prostředí, oáza klidu, panonské ráj.
Dům na ulici trávníku s několika borovicemi. Za domem je samostatný hospodářský dvůr (tj 1100kvm 5 akrů) a zahrada, která se táhne přes 18 akrů (1800kvm).
Nemovitost se nachází 180 km od Bělehradu, 90 km od Novi Sad, 24 km od Sombor a 25 Bačka Topola. Na deset kilometrů od přírodní rezervace Krivaja do jezera, 26 km od turistického komplexu -Zobnatica s jezerem, v blízkosti Kljajićevo bazény, lázně a Junaković Pačir, stejně jako krajiny vynikajících vlastností, komplexy Karađorđevo a Pannonia.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB