Prodat Dvoupokojový, Palilula, Borca III, Belgrade, Srbsko, j.d.

Prodat - Cod. 29971

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 54 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 7

Beograd, Borca, středový 3, v blízkosti základní školy "Jovan Ristic", Maxi, školka, pošta, 54 m2, 2,0 soban.Male pomůcky, kabel, internet, domácí telefon, v sedmém patře ze sedmi, budova s ​​výtahem, malý svah, Uknjizen, může připsat kupujícího. Východně orientovaný .Toplovod, ústřední topení. Možnost vyloučit možnost modernizace dálkového vytápění. Výborné spojení do centra města.
Posta tři základní školy, dvě fotbalová hřiště, BSK Borca a hřiště na fotbal, kde se turnaj konal Vidovdanski, obchod, školka
Vážený postaven v roce 1982 a udržované, s výtahem adaptabilní do ložnice, možnost dvou bytových jednotek, tam je druhý vchod, který byl uzavřen pouze zvenku, to může být snadno znovu otevřena.
Výborné spojení do centra, 95-ca každý 5-7 min přes Pancevo most, a přes takzvané čínské Pupin most 85-com Zemun na každých 10-15 minut. Letos v říjnu otevřela novou Shoop Retail Park, nákupní centrum na 12000m2

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB