Prodat Dům, Bukovac, Novi Sad, Srbsko, 22 Augusta

Prodat - Cod. 31278

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Prodáváme naše krásný a prostorný rodinný dům v Bukovac, asi 15 minut jízdy od Novi Sad v Srbsku. Třípodlažní dům nabízí ničím nerušený výhled na střechy a polí do Národního parku Fruška Gora. Bukovac je téměř přirozeným předměstí Novi Sad s nákupními možnostmi, základní škola, mateřská škola a zdravotní středisko. Veřejné autobusové zastávky vzdálené pouhých 5 minut.
Schodiště, vstupní a v prvním patře byly renovovány v roce dřevěného vzhledu nedávno s krásnými dlaždicemi. Místnost v přízemí slouží jako sklep a prádelna. Obývací pokoj / kuchyň, koupelna s vanou a ložnicí a balkonem s panoramatickým výhledem a vstupem na terasu umístěné v prvním patře. Z balkonu nebo obývacího pokoje v prvním patře si můžete vychutnat nádherný západ slunce nad Vojvodině. V horním patře laminátu je položen, a to je 3,5 pokojů a malý balkon. Prostor pod střechou byla otevřena moderní galerie a vybavena kvalitními střešních oken Velux.
se zahřívá v zimě s ústředním plynovým topením, druhá vrstva má také kachlová kamna, která snadno ohřívá celé patro.
Z zastřešenou terasu s výhledem na hotelové vlastní ekologické zahrady a ovocné stromy den s rodinou a přáteli nyní. Kamenný gril (můžeme ho použít i pro kouření) je také k dispozici.
K dispozici je soukromé parkoviště pro dvě auta mimo vlastnictví.
V kuchyni v prvním patře je plně vybavena lednicí, plynovým sporákem a sporákem a myčkou nové a v ceně domu v ceně. kabelová televize a H-DSL / telefon jsou k dispozici.
Vzhledem k tomu, dostupnost pracovních důvodů je omezen, kontaktujte nás, pokud máte zájem a / nebo dotazy prostřednictvím e-mailu s vaším telefonním číslem. Zavoláme vám zpět v co nejkratší době. Tento krok-in date je k jednání, ale ne do října.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB