Prodat Čtyřpokojový, Vracar, Belgrade, Srbsko, Prote Mateje

Prodat - Cod. 31680

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 113 m²
  • Pocet pokoju: 3.5
  • Podlazí: 1

Výjimečný byt v Vracar, 113m2, v prvním patře, podané 96m2, Perfect snadno rozdělit na dvě bytové doporučení jedinice.Topla.
Původně Lounge byt v Vracar, PROTE Matěje v části mezi ulicemi koruny a Njegoš s kompletně zrekonstruovaného harmonogramu s výměnou všech zařízení, zpracování podlah, stěn a stropů. Tesařství je autentický a obnovena. Silné fasádní stěny, aby byt v pohodě v létě a teplo v zimě. Byt má dvě ložnice oddělené jednotky, každá s vlastním sociálním zařízením. Stan snadno lze v případě potřeby získat třetí ložnici. Byt je jediný na patře. Existují dva vstupní dveře, z nichž jedna je vstup do pretvorean
s šatníku. Všechny pokoje, koupelny a kuchyně mají okna a přirozené větrání. Peacful lemované stromy, pět minut chůze od náměstí Flower, Kalenić trhu, MŠ, ZŠ Vladislav Ribnikar a Sveti Sava, třetí, páté a čtrnáctý Bělehrad High School, vysoké školy, lékárny, kliniky, další supermarkety a další. Další parkovací plochy, žádné problémy s parkováním v ulici. V bytě byla naposledy zrekonstruován před pěti lety. Podlahy z masivního dubu podlahy, luxusní tapety, vestavěné skříně, moderní osvětlení. Ústřední topení s možností přepnutí do ústředního topení s vlastním kotlem, který byl použit před zavedením CG. Všechny pokoje jsou klimatizovány. Objekt je velmi hezký, čistý a tichý, GF + 4 od roku 1937 do mernernim vstup, zeleným společným nádvořím a výtah.
Tato vlastnost může být vaše nejlepší volba!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB